Frete grátis nas compras acima de R$350. Use o cupom BEMVINDO na sua primeira compra, 5% de desconto na hora

JEYY Kombucha

Um Elixir que refresca sua mente e relaxa seu espírito

0

Seu Carrinho

6 Tinder ervaringen van gebruikers. Tinder is zonder twijfel de meest gebruikte online dating app van Nederland.

6 Tinder ervaringen van gebruikers. Tinder is zonder twijfel de meest gebruikte online dating app van Nederland.

 • Ik had veel liefdesverdriet van een jongen die het satisfied me uit have gemaakt. Een beetje in een emo-bui opende ik Tinder rond 1 uur s’nachts en een jongen bood me aan om bij hem langs te komen en bij hem te slapen. Ik vond hem erg leuk en we hadden een hele goede klik. Hij got alleen geen interesse in mij dus het bleef bij perish ene avond.
 • Leuke jongen waar ik nog een tijdje call mee heb gehad en op de eerste time gender mee have. Ik voelde niet echt een klik en het got niet alsof de vonk oversloeg.
 • Honderden profielfoto’s fulfilled karpers en ontblote bovenlichamen die direct al een swipe naar rechts kregen
 • Een hele rits aan kansloze jongens perish fulfilled verkeerde versierpogingen en slechte openingszinnen hun kruit al verschoten bij het eerste communications.
 • De leuke gast waar je nooit iets van hoort; ontzettend irritant. Doordat je zo ontzettend veel mensen tegenkomt via de software are de verplichting weg om moeite te gaan steken in elk gesprek. Dat zorgt ervoor dat je soms een hele hoopvolle fit hebt, maar nooit een berichtje terug krijgt of een saai gesprek hebt.
 • Afgelopen week een jongen ontmoet waar ik ontzettend leuke chemie mee heb. We hebben echt een leuke klik en ik heb het idee dat de vonk al was overgeslagen. Deze week hebben we een day geplant staan en ik heb er onwijs zin in.
 • ‘Ik kreeg geen enkele reactie’ – Jan Paul (30 jaar)

  Ik heb de app een keer ge?nstalleerd. Een uurtje door alle profielen heengebladerd. Ik denk dat ik 75 van de 100 vrouwen naar hyperlinks heb geswiped. Een paar dagen after bedacht ik myself dat ik geen enkele reactie got gehad. Ik realiseerde myself dat ik came across mijn voorkomen niet veel succes zou hebben op dit soort apps. Sindsdien niet meer geprobeerd.

  ‘Een hele leuke manier om fulfilled mensen connected te komen’ – Josefien (22 jaar)

  Ik heb er ongeveer 4 maanden opgezeten en ik denk dat mijn ervaring wel wat anders got dan anderen. Ik heb denk ik zo’n 50 mensen gesproken via Tinder. Met de een have ik langere gesprekken dan satisfied de ander.

  Uiteindelijk hoor je veel over slechte verhalen van mensen die worden lastig gevallen, maar van de 50 gesprekken heb ik maar 2 of 3 mensen ontmoet die vervelend waren. De meesten waren aardig maar uiteindelijk waren er bepaalde karakter eigenschappen pass away niet overeenkomen of er was actually gewoon geen klik. Wel vond ik het echt een hele leuke manier om satisfied mensen in contact te komen. Daardoor voelde ik myself meer gewaardeerd en betrokken bij de maatschappij transgender contactadvertenties. Zeker omdat ik in een moeilijke periode zat waarbij ik veel eenzaam was actually en net mijn vader have verloren.

  Een serieuze relatie vond ik uiteindelijk niet via de app, maar het ended up being wel een leuke tijd. Voor sommige mensen denk ik dat het zeker kan werken om via Tinder een relatie te vinden.

  ‘Het hele systeem voelt erg onnatuurlijk. Ik heb de app na een aantal weken verwijderd.’ – Myrthe (27 jaar)

  Waarom installeerde je Tinder?

  Ik ended up being net verhuist naar een nieuwe stad waar ik nog weinig mensen kende. Ik got nog nooit Tinder aangemaakt en zag het als een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast had been ik ook gewoon heel nieuwsgierig.

  Wat waren je verwachtingen?

  Ik wist eigenlijk niet echt wat ik kon verwachten. Ik heb wel veel moeite gedaan om mijn profiel te optimaliseren omdat ik mezelf op een leuke en originele manier wilde presenteren. Ook besteedde ik meer tijd dan de gemiddelde gebruiker (denk ik) aan het bekijken van een profiel voordat ik iemand een swipe gaf.

  Hoe was jouw ervaring?

  Ik denk wel ok. Ik had een paar schedules perish eigenlijk wel prima gingen: prima gesprekken, weinig ongemakkelijkheid en geen finally van intimidatie, stalkers of andere creeps. Over het algemeen was iedereen aardig als ik een gesprek satisfied ze had (soms wel vreemde berichten, maar hier antwoordde ik niet op). ‘Waarom dan toch de app verwijderen?’ zou je waarschijnlijk zeggen. Back simpel. Ik vond het hele systeem erg onnatuurlijk. De manier van matchen op basis van uiterlijk en binnen een aantal seconden of minuten een oordeel over iemand vellen beviel me personally gewoon niet. Ik denk dat het voor veel anderen een goede manier is om (vrijblijvende) contacten op te doen, maar voor mij werkte het toch niet helemaal.

  Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

 • 5 nadelen van Tinder
 • 5 recommendations voor Tinder gesprekken
 • Internet dating via Tinder, werkt het of niet?
 • De beste Tinder openingszinnen
 • De beste Tinder ideas
 • Tinder alternatieven: 7 datingsites perish beter zijn dan Tinder
 • 6x Dit moet je weten over het Tinder Paspoort
 • Dit artikel was onderdeel van ons dossier over Tinder. Klik hier om alle artikelen over Tinder te bekijken.

  Deixe um comentário

  O seu endereço de e-mail não será publicado.